Slægter i Nyborg

Indledning

På disse sider kan man læse om de tre vigtige Nyborg-slægter med efternavnene Iversen, Jespersen og Nielsen i tilknytning til min familie. På siderne er der kun personer fra oldeforældregenerationen og tilbage i tipoldeforældregenerationerne i forhold til mig af hensyn til nulevende personer. 

Der er et stamtræ, hvor det er muligt at downloade en gedcom-fil, som kun må bruges til eget brug og ikke må offentliggøres på Internettet og anvendes i kommercielt øjemed. Denne regel skyldes at det er lavet af materiale som andre slægtsforskere har været involveret i. Nancy Lynn Kerr (født Pshyshlak) fra Canada har arbejdet med slægten Bønnelycke og Finn Hannesborg Andersen og hans far Kaj Andersen har arbejdet med Boe-slægten på vegne af foreningen "Boesamfundet", hvor jeg i øvrigt er medlem. Derfor beder jeg om at man respekterer vores arbejde.

På grund af det program jeg bruger til at lave stamtræ er web-udgaven hovedsaglig på svensk. Stamtræet omfatter pt. 1899 personer, som med tiden vil blive udvidet.

Alle slægterne

Borgmesterslægten Bjerring fra Nyborg

Slægten Iversen

Slægten Jespersen

Slægten Larsen-Holst fra Nyborg

Slægten Nielsen

Tilbage - Zurück - Back